Logo the PeopleSkillz company
Strategisch Opleiden gaat door onder The People Skillz Company Lees meer
Vacature

Directeur Marketing & Sales

Ben jij een Senior Sales & Marketing professional op zoek naar echt een toffe ondernemende rol bij een ambitieuze scale-up? Heb je een passie voor het ontwikkelen van mensen en ben je op zoek naar een omgeving waarin (ook jouw) persoonlijke groei centraal staat? The People Skillz Company zoekt een Director Marketing & Sales.

Organisaties die goed zijn voor hun mensen, krijgen mensen die goed zijn voor hun organisatie.
Oprichter The People Skillz Company
Annet van Duren
Wat ga je doen

Wat ga je doen

Als Director Marketing & Sales ben je de drijvende kracht achter de verdere groei van The People Skillz Company en draag jij de eindverantwoordelijkheid voor de marketing- en salesactiviteiten van onze organisatie. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van een marktgedreven marketing- en salesstrategie. Op basis van een grondige marktanalyse weet je trends in de markt en behoeftes van onze klanten te vertalen naar slimme nieuwe proposities die je vervolgens ook succesvol weet te vermarkten. Bestaande proposities, zoals onze betrokkenheidsscan, weet je succesvol verder uit te bouwen naar nieuwe klantsegmenten of verticals.
Je richt je actief op het aantrekken en closen van nieuwe leads, het opbouwen van duurzame partnerships, en het bevorderen van langdurige klantrelaties. Met creativiteit en inventiviteit weet je in te spelen op marktontwikkelingen, onze zichtbaarheid te vergroten en de verkoopactiviteiten van onze organisatie te stimuleren. Je fungeert als een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten, meestal in de HR-sector, en beweegt moeiteloos tussen verschillende niveaus van communicatie.

Intern ben je een belangrijke sparringpartner en is jouw commerciële en marketingkennis sturend in de keuzes voor toekomstige productontwikkelingen. Waar je initieel ook veel zelf zult doen, is het je doel om een snel een marketing- en sales proces/organisatie op te tuigen met processen en een (flexibel) team dat jou in staat stelt te kunnen groeien en te versnellen.

Wij zoeken een ondernemende en resultaatgerichte professional die de trends in de Learning & Development markt begrijpt en deze weet te vertalen naar proposities die aansluiten bij ons portfolio, de behoeften van onze klanten en onze toekomstige ambities. De rol van Director Marketing & Sales biedt een ervaren professional de kans om een prominente rol te spelen en mee te bouwen aan de ontwikkeling en groei van een jong en zeer ambitieus bedrijf.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Ontwikkelen en implementeren van een markt gedreven marketing- en salesstrategie.
 • Analyseren van marktontwikkelingen en trends in de HR/Learning branche en deze proactief vertalen naar commercieel slimme acties, proposities en de vermarketing daarvan.
 • Verder uitbouwen van bestaande proposities zoals de betrokkenheidsscan.
 • Het succesvol in de markt zetten van nieuwe producten en diensten.
 • Consolideren en actief verder uitbreiden van het klantenbestand en sluiten van bestendige overeenkomsten met klanten en partners.
 • Het inrichten van de processen die nodig zijn voor een commercieel succesvolle organisatie.

Jouw profiel

 • HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 7 jaar werkervaring in een eindverantwoordelijke rol, bijvoorbeeld als Marketing – , Commercieel Manager of Business Director, bij voorkeur in Learning/HR.
 • Relevant netwerk en aantoonbaar commercieel trackrecord.
 • Ondernemende en actiegerichte mentaliteit, flexibel en aanpasbaar in een snel veranderende omgeving, met een sterk probleemoplossend vermogen.
 • Strategisch denkvermogen gecombineerd met een hands-on mentaliteit en de lef om out-of-the-box te denken om nieuwe kansen te creëren én te benutten.
 • Sterke persoonlijkheid met uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden en het vermogen relaties op te bouwen en te onderhouden.
 • Klantgerichte sparringpartner op verschillende niveaus, van medewerker tot directie, in staat te inspireren en te overtuigen.
 • Bij voorkeur ervaring met werken aan bureauzijde.
 • Visie op hoe wij het toonaangevende bureau kunnen worden op het gebied van People skills.

Grijp deze unieke kans en speel een sleutelrol in de groei en het succes van onze organisatie!

Over de organisatie

The People Skillz Company is het toonaangevend bureau op het gebied van People skills en heeft sinds haar start in 2021 een indrukwekkende groei doorgemaakt. Bij The People Skillz Company streven we ernaar organisaties echt te ondersteunen in het verbeteren van hun People skills, zowel bij leidinggevenden als medewerkers. Dit doen we niet met standaardprogramma’s maar door echt te luisteren naar de wens van de klant en impactvolle interacties te realiseren. Met onze aanpak streven we naar een verhoogde betrokkenheid en werkgeluk, wat bijdraagt aan de groei van zowel individuen als organisaties.

Ons team is divers en hecht veel waarde aan een positieve en informele werksfeer. We geloven dat diversiteit een enorme kracht is. Verschillende perspectieven, unieke talenten en een rijkdom aan ervaringen maken ons tot een betere organisatie. We omarmen diversiteit in al haar vormen: van leeftijd en geslacht tot culturele achtergrond, seksuele voorkeur en karakter. Iedereen is welkom, ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt.

Bij The People Skillz Company staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. We bieden veel ruimte voor creativiteit en experimenteren, waarbij we niet alleen naar data en cijfers kijken, maar ook luisteren naar ons gevoel. We bieden een informele en positieve werksfeer met ruimte voor groei, zowel professioneel als persoonlijk. We zijn een kleine maar bevlogen club met enthousiaste mensen, we werken via de Scaling-up methode. Daarnaast zijn we ook bezig ons te certificeren als B-Corp organisatie.

Wat bieden wij

Wat bieden wij

Een dienstverband voor 24 tot 40 uur per week, waarbij we in overleg bepalen of dit vast of tijdelijk is. Een competitief salaris dat kan oplopen tot ca € 7.000,- bruto per maand afhankelijk van ervaring en senioriteit. Pensioenvergoeding. Een studie- en opleidingsbudget van € 2.500,- om jezelf verder te ontwikkelen. Flexibele werkopties, inclusief de mogelijkheid om thuis te werken. Veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte om initiatief te nemen en mee te ondernemen.

Kennismaken

Interesse?

Herken jij jezelf in de functie van Director Marketing & Sales? Dan maken we graag kennis met je.

De procedure bestaat uit een test, kennismaking met naaste collega’s en management en een gesprek met HR. Dit zijn in totaal drie gespreksrondes.

De werving voor deze procedure wordt exclusief verzorgd door Executive search consultant Sanne de Kemp. Bij vragen kun je contact met haar opnemen op 06-12615246 of per mail: sanne@kempgo.nl.