Logo the PeopleSkillz company
Strategisch Opleiden gaat door onder The People Skillz Company Lees meer

Verbinding maken in feedback doe je zo

Feedback is geen eenzijdig gesprek waarin je je gal spuwt en dan weer doorgaat. Het is een dialoog en daarin is verbinding nodig. Want alleen dan heb je een constructief gesprek. Want ook over een lastig onderwerp, kun je een goed gesprek voeren. In deze aflevering van The People Skillz Podcast hoor je hoe je tijdens feedback verbinding kunt maken en houden met je gesprekspartner.

Podcast feedback en verbinding

Verbinding maken in feedback doe je zo

Bij feedback is het belangrijk om de verbinding te maken en te houden met de persoon tegenover je. Hoe je dat doet hoor je in deze podcast.
Play button
Luister hier - 9 minuten
Training

Vergroot de effectiviteit van feedback

Voor je team of voor de hele organisatie de feedback vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Kijk dan eens bij onze feedback training voor managers of medewerkers. Of maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Download

Bereid je feedback goed voor

Als je feedback goed voorbereid, kun je je tijdens het gesprek goed focussen op het leggen en houden van de verbinding. Om je hierbij te helpen, hebben we een feedback voorbereidingstool voor je gemaakt. Zo kun je vlak voor je gesprek nog even de puntjes op de i zetten. Dat geeft zelfvertrouwen én evenwichtige feedback voor je gesprekspartner.

Meer over dit onderwerp

Lees, luister en ontdek

betrokkenheid medewerkers stimuleren

Betrokkenheid van medewerkers stimuleren

Podcasts
Voorkom dat medewerkers in je team of organisatie vertrekken en focus op betrokken medewerkers. Hoe? Dat hoor je in deze podcast.
lees verder
feedback gesprek

Continue feedback en de rol van HR

Artikelen
Een continue feedback cultuur staat of valt bij de medewerker en de manager. Wat kun je als HR doen om dit aan te jagen?
lees verder
ontwikkelgesprek voorbereiden

Het ontwikkelgesprek voorbereiden

Artikelen
lees verder