Logo the PeopleSkillz company
Strategisch Opleiden gaat door onder The People Skillz Company Lees meer
Over ons

Over The People Skillz Company

Wij verzilveren het potentieel van betrokken medewerkers als de drijvende kracht achter het succes van jouw organisatie. Want, organisaties die goed zijn voor hun medewerkers, krijgen medewerkers die goed zijn voor de organisatie.

Betrokken medewerkers

Wat levert het op?

In de huidige wereld van arbeidsmarktkrapte, burn-outs en vier verschillende generaties op de werkvloer, vliegen de personele uitdagingen ons om de oren. Van hoog verzuim en ongewenst verloop, tot weerstand, psychische belasting en medewerkers die onvoldoende presteren of zich niet aangesproken voelen. Dat komt omdat ‘het creëren van betrokken medewerkers’ misschien heel simpel klinkt, maar eigenlijk best complex is. Echter, gelukkige medewerkers behalen 30% eerder hun doelstellingen*.

*University of Warwick
Onze passie

Medewerker­betrokkenheid

Investeren in medewerkers is geen nice to have, maar een absolute need to have. Een organisatie die zich dit realiseert en investeert in mensen, ervaart hier direct de productiviteitsverhogende effecten van. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn. Of je nu klein wilt beginnen met het creëren van een open feedbackcultuur, of aan de slag wilt met een moderne gesprekscyclus. Eigenlijk draait alles om het ontwikkelen van de juiste people skills. Door medewerkers te empoweren met de juiste people skills, kunnen ze echt het beste uit zichzelf en anderen halen.

ONS ZIEKTEVERZUIM ZAKTE VAN
11% NAAR 6%!
iHub
Mariken Radstaat, Directeur Mens & Organisatie
Missie

Empower the people

Wij adviseren, organiseren en trainen bij het ontwikkelen in echte ‘people skilled persons’: mensen die enthousiast en betrokken zijn. Die écht naar zichzelf en de ander luisteren. Die flexibel, effectief en communicatief vaardig zijn en weten hoe ze een goed gesprek kunnen voeren. Niet omdat ze een model kunnen oplepelen, maar omdat ze hebben ervaren hoe ze het verschil kunnen maken. We brengen medewerkers in beweging en vergroten hiermee het succes van mensen, teams en organisaties.

Mens, milieu en maatschappij

Naast deze inhoudelijke missie willen we als organisatie een positieve impact maken op milieu, mens en maatschappij. Dit nemen we mee in al onze beslissingen als organisatie en zullen het maken van winst nooit ten koste laten gaan van mens, milieu en/of maatschappij. Een specifiek doel die we actief nastreven is het uitbannen van armoede in de wereld. Dit doen we via

De oprichter

Over Annet van Duren

Verbinden van organisatie en medewerker

Als onderwijskundige, ervaringsdeskundige en met vele jaren ervaring in de HR en Learning & development start Annet in 2019 Strategisch opleiden, tegenwoordig The People Skillz Company. Met haar bevlogenheid en passie voor het creëren van betrokken medewerkers adviseert zij samen met haar vaste trainers team, mensen, teams en organisaties. Haar missie: ‘Empower the people’. Door de juiste people skills te ontwikkelen, kun je het beste uit jezelf en je collega’s halen. Als eigenaar en directie van The People Skillz Company stuurt zij de organisatie aan, waarbij een positieve impact op mens, milieu en maatschappij voorop staan.

Annet van Duren
Ons team

Ervaren mensen, met elk hun eigen expertise

We hebben de afgelopen jaren laten zien dat het creëren van betrokkenheid best ingewikkeld kan zijn, maar ook praktisch en met no-nonsense oplossingen gerealiseerd kan worden. Zo gebruiken we in onze trainingen geen uitgekauwde en inefficiënte modellen, maar trainen we op basis van eigen ervaringen van deelnemers. Ook maken we gebruik van de bewezen methode van ‘mastery based learning’. We trainen met oog voor de behoefte en het niveau van elke deelnemer. Zo krijgen deelnemers elke skill onder de knie. Onze aanpak is eenvoudig en juist daarom zo doeltreffend gebleken in de praktijk.

Femke Kievits

Begeleid onze klanten van aanvraag naar afronding en alles er tussen in. Doortastend en betrokken, zo zouden we haar typeren. Denkt aan alles en meer. Gaat hierbij voor het resultaat van de gewenste verandering.

Irene Dieker

Zoek je iemand die de verbinding kan maken tussen hart en hoofd? Dan ben je bij deze powervrouw aan het juiste adres. Down to Earth weet zij zelfs de meest inhoudsgedreven mensen te laten zien wat people skills brengen. En hier vervolgens stappen in te laten zetten.

Esma Abouzahra

Deze gepassioneerde vrouw laat iedere deelnemer shinen. Want ondanks dat ze ook actrice is, staat ze graag voor een groep. Laat weerstand smelten als sneeuw voor de zon en haalt het beste in mensen naar boven. Met recht een powervrouw die anderen empowered.

Marike Kamerbeek

Deze dame maak je niet gek. Bewaart haar rust, brengt humor in de training en weet feilloos aan te sluiten op ieders niveau. Daagt de deelnemers vervolgens op een laagdrempelige manier uit om een stap verder te zetten. Bij haar voelt ieder mens zich meteen op z’n gemak.

Malu Vellekoop trainer bij Strategisch Opleiden. En we vinden haar fantastisch. Want zij heeft het talent om echt iedereen op z’n gemak te stellen. Misschien ook wel onze langstwerkende trainer en niet voor niets. Bescheiden en soms wat te.

Trainer Roderik

Heeft als trainer en teamcoach de kracht van gelijkwaardigheid. Staat niet boven de groep, waardoor de veiligheid om je kwetsbaar op te stellen meteen aanwezig is. Dit brengt dat hij snel tot de kern weet door te dringen, zowel in trainingen als in teamcaching. Dus wil je de samenwerking in je team drastisch verbeteren met een no-nonsense aanpak? Roderik is your man.

Trainer Rafaela

Wanneer je zacht en sterk combineert, kom je uit op Rafaela. Met haar zachte persoonlijkheid en haar sterke karakter weet ze feilloos het beste in mensen naar boven te halen. Weerstand weet ze feilloos om te zetten in nuttig en effectief gedrag. Daarmee is geen enkele groep voor haar teveel. Laat daarmee mensen écht naar zichzelf kijken.

Trainer Nilo

Onze huisfilosoof. Maar wel een hele praktische. Weet zonder oordeel elk mens te raken en uit te dagen tot effectiever gedrag. Doet daarbij een beroep op iemands drijfveren, waarden en verantwoordelijkheden. Inspireert en motiveert mensen op een manier waardoor ze de volgende dag zin hebben om het anders te gaan doen.

Trainer TPSC Mil

Met een gigantische schat aan ervaring weet Mil toch gelijkwaardig aan de groep te blijven. Hij weet feilloos in te spelen op individuele leerwensen en ziet wat een deelnemer nodig heeft om een stap verder te komen. Is daarbij niet bang voor het voorhouden van een spiegel. Weet met speelsheid en een lach een lastig gesprek ontspannen te kunnen voeren.

Trainer Sara

Heeft de kracht van luisteren uitgevonden. Deelt rake klappen uit met haar observaties. Altijd op een veilige manier en creëert daarbij een omgeving waarin je nieuwe inzichten en perspectieven inzet om je eigen gedrag effectiever te maken, zonder iets van jezelf te hoeven inleveren. Weet iedere uitdaging om te zetten in een prachtig resultaat.

Onze opdrachtgevers

Voor wie we werken

Wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers. Wil je meer weten over de branches waar wij ervaring in hebben? Maak daarvoor een vrijblijvende afspraak. We voorzien je graag van een passende referentie.