Logo the PeopleSkillz company
Strategisch Opleiden gaat door onder The People Skillz Company Lees meer
Strategisch Opleiden is nu

The People Skillz Company

Vanaf 2 april gaat Strategisch Opleiden verder als The People Skillz Company.

Graag brengen we je op de hoogte wat ons hier toe heeft gebracht en waar we voor staan. Liever een persoonlijk gesprek? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

People Skillz

Verzilver het potentieel van betrokken medewerkers

De afgelopen vier jaar heeft Strategisch Opleiden veel organisaties mogen helpen met het in beweging brengen van medewerkers en hiermee het succes van mensen, teams en organisaties vergroot. Vanaf 2 april zijn we verder gegaan als The People Skillz Company.

Een naam die precies beschrijft hoe je betrokken medewerkers creëert. Door de juiste people skills te ontwikkelen, haal je het beste uit jezelf en de ander. Ook ben je flexibel, effectief en communicatief vaardig en weet je hoe je een goed gesprek kunt voeren. Niet omdat je een model kan oplepelen, maar omdat je hebt ervaren hoe je het verschil kan maken.

strategisch opleiden wordt The People skillz company

Never change a winning team

Onder andere met onze (onlangs vernieuwde) betrokkenheidsscan, pragmatische aanpak, ervaren adviseurs- en team van trainers en steengoede uitvoering, realiseren we betrokkenheid op een doeltreffende en no-nonsense manier. Bijvoorbeeld door geen gebruik te maken van uitgekauwde en inefficiënte modellen, maar te trainen op basis van eigen ervaringen. Door middel van de ‘mastery based learning’ methode, trainen we met oog voor de behoefte en het niveau van elke deelnemer. Zo krijgen deelnemers elke skill onder de knie. Onze aanpak is eenvoudig en juist daarom zo doeltreffend.

Wat levert het op?

Verzilver het potentieel van betrokken medewerkers

Het niet op orde hebben van de people skills in je organisatie kost de organisatie geld. Want met de juiste people skills groeit de betrokkenheid van je medewerkers. En betrokken medewerkers zijn minder vaak ziek, blijven langer bij de organisatie en leveren bovendien betere resultaten. Daarom zeggen wij: wie goed is voor de medewerkers, krijgt medewerkers die goed zijn voor de organisatie.

Nieuwsgierig hoe we het potentieel van betrokken medewerkers in jouw organisatie (verder) kunnen verzilveren? Maak dan meteen een vrijblijvende afspraak of doe de betrokkenheidsscan.

39%

Van de medewerkers voelt dagelijks stress

30%

Gelukkige medewerkers halen 30% eerder hun doelstellingen

10%

Medewerkers zijn 10% minder productief als ze niet gelukkig zijn

9 biljoen

Dit kost een lage betrokkenheid organisaties jaarlijks