Logo the PeopleSkillz company
Strategisch Opleiden gaat door onder The People Skillz Company Lees meer

Timemanagement voor gevorderden

Kijk jij op donderdag terug en denk je: ik moet nog beginnen met wat ik van plan was voor deze week? Dan hebben we voor jou een aantal ideeën voor je time management. En nee, geen tips voor mensen die nog nooit iets over time management hebben gelezen, maar tips voor gevorderden. Zit er ook eentje tussen voor jou? Je hoort het in deze aflevering van The People Skillz Podcast.

Time management voor gevorderden podcast

Timemanagement voor gevorderden

Geen tijd: de meest gehoorde reden om dingen die we eigenlijk zouden willen doen, niet te doen. Strategische plannen maken, een training volgen, een boek lezen, een goed gesprek voeren. Geen tijd. Daarom in deze podcast een aantal tips om tijd te winnen.
Play button
10 minuten
Download

Vergroot de betrokkenheid van medewerkers

Benieuwd hoe gemotiveerd jouw medewerkers zijn? Doe de betrokkenheidsscan en kom er achter waar nog winst te behalen ligt. Deze scan kun je doen voor jezelf of voor je team / organisatie.

Meer over dit onderwerp

Lees, luister en ontdek

betrokkenheid medewerkers stimuleren

Betrokkenheid van medewerkers stimuleren

Podcasts
Voorkom dat medewerkers in je team of organisatie vertrekken en focus op betrokken medewerkers. Hoe? Dat hoor je in deze podcast.
lees verder
feedback gesprek

Continue feedback en de rol van HR

Artikelen
Een continue feedback cultuur staat of valt bij de medewerker en de manager. Wat kun je als HR doen om dit aan te jagen?
lees verder
ontwikkelgesprek voorbereiden

Het ontwikkelgesprek voorbereiden

Artikelen
lees verder