Logo the PeopleSkillz company
Strategisch Opleiden gaat door onder The People Skillz Company Lees meer

Wat je als leidinggevende moet weten over beoordelingen

Beoordelingsgesprekken: niet de meest inspirerende gesprekken om te voeren. Niet als manager en niet als medewerker. Maar wat nu als het verplicht is in jouw organisatie? Hoe zorg je dan toch voor een motiverend gesprek? Je hoort het in deze aflevering van The People Skillz Podcast.

Beoordeling motiverend doen

Wat je als leidinggevende moet weten over beoordelingen

Een beoordelingsgesprek is helaas vaak weinig motiverend en voelt meer als een moetje dan als een fijn en natuurlijk gesprek. Hoe zorg je dat het toch een motiverend gesprek wordt?
Play button
11 minuten
Download

Meet de betrokkenheid in jouw team of organisatie

Benieuwd hoe gemotiveerd jouw medewerkers zijn? Doe de betrokkenheidsscan en kom er achter waar nog winst te behalen ligt. Deze scan kun je doen voor jezelf of voor je team / organisatie.

Project

Moderne gesprekscyclus ontwerpen

Heeft jouw organisatie al een moderne gesprekscyclus? Zo niet dan wordt het wel eens tijd. Want de traditionele gesprekscyclus is voor veel medewerkers demotiverend. En dat is niet wat je wilt in een tijd waarin medewerkers moeilijk te krijgen zijn. Start met binden en boeien van jouw medewerkers door middel van goede gesprekken.

Hulp bij het opzetten van een moderne gesprekscyclus? Bekijk dan ons project moderne gesprekscyclus ontwerpen. Of maak een vrijblijvende afspraak om jouw vragen en situatie te bespreken.

Meer over dit onderwerp

Lees, luister en ontdek

betrokkenheid medewerkers stimuleren

Betrokkenheid van medewerkers stimuleren

Podcasts
Voorkom dat medewerkers in je team of organisatie vertrekken en focus op betrokken medewerkers. Hoe? Dat hoor je in deze podcast.
lees verder
feedback gesprek

Continue feedback en de rol van HR

Artikelen
Een continue feedback cultuur staat of valt bij de medewerker en de manager. Wat kun je als HR doen om dit aan te jagen?
lees verder
ontwikkelgesprek voorbereiden

Het ontwikkelgesprek voorbereiden

Artikelen
lees verder