Logo the PeopleSkillz company
Strategisch Opleiden gaat door onder The People Skillz Company Lees meer
Effectieve trainingen voor alle deelnemers

Mastery Based Learning

In onze trainingen maken we gebruik van Mastery Based Learning. Deze bewezen leerstrategie zorgt ervoor dat klassikaal leren effectief is voor alle deelnemers. Want iedereen is uniek.

Wil je meer weten over hoe wij onze trainingen effectief maken voor organisaties en deelnemers? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Wat is het?

De Mastery Based Learning methode in een notendop

Hoe pas je een-op-een onderwijs zo goed mogelijk toe in een klassikale setting? Op deze vraag is de Mastery Based Learning methode gebaseerd. Iedere individu heeft een andere kennis- en ervaringsniveau, maar ook een eigen leerstijl. Wat is bijvoorbeeld de juiste vervolgstap om iets te leren en eigen te maken? Bij Mastery Based Learning staat dit centraal. Pas als dit niveau behaald is, ga je door naar de volgende stap. Leren is dus niet afhankelijk van de snelheid van het programma, maar van de behoefte van de deelnemer.

Ervaren

Mastery Based Learning kenmerkt zich in onze training, doordat deelnemers doen en ervaren. Juist door te doen, zie je waar iemands volgende stap ligt. Door passende instructies, ‘afkijken’ bij andere deelnemers en experimenteren, bijvoorbeeld met ervaren acteurs zorgen we ervoor dat deelnemers leren op hun eigen niveau.

Verrijking

Niemand is ooit uitgeleerd. Voor ervaren professionals bieden we verrijking. Elke deelnemer wordt in onze trainingen uitgedaagd op zijn of haar eigen niveau.

Voor degenen die al heel ver zijn, bieden we verrijking. People Skills zijn onderwerpen waarin je nooit uitgeleerd bent. Doordat we werken met zeer ervaren trainers, worden ook de ervaren deelnemers uitgedaagd.

Filosofie The People Skillz Company

De strategie van Mastery Based Learning past goed bij de filosofie van The People Skillz Company. Wij geloven erin dat ieder mens uniek is. Er is niet één waarheid of één werkwijze die past in iedere situatie of individu. Dagelijks zien het effect van de Mastery Based Learning methode. Deelnemers die stappen zetten in het maken van contact met zichzelf en met anderen. Mensen die empowered zijn om het beste uit zichzelf en de ander te halen.

Annet van Duren The People Skillz Company

Wat levert het op

Door onze trainingswijze ontstaan er duurzame gedragsveranderingen bij de deelnemers. Niet doordat ze een model kunnen oplepelen, maar doordat ze ervaren hebben hoe ze het verschil kunnen maken. Het brengt mensen in beweging en vergroot hun succes. En daarmee dat van teams en organisaties.

Lees, luister en ontdek

Meer over dit onderwerp
Annet van Duren The People Skillz Company

“Dat een schokkende 12%* van de medewerkers in Nederland zichzelf betrokken noemt, is iets wat anders kan én anders moet.”

Artikelen
Dit onderzoek toont aan dat we iets moeten doen aan de betrokkenheid van onze medewerkers. Dat is goed voor de mensen én voor de organisatie.
lees verder
Dunning Kruger effect

Het Dunning-Krugereffect

Artikelen
lees verder