Logo the PeopleSkillz company
Strategisch Opleiden gaat door onder The People Skillz Company Lees meer

Feedback en emotie: wel of niet doen?

Wat mag nu wel en wat mag nu niet met feedback? De vraag hoe emotie en feedback samen gaan krijgen we vaak. Daarom gaan we in deze podcast in op de combinatie van beide: vermijden of juist niet?

podcast feedback en emotie

Feedback en emotie: wel of niet doen?

Toon je nu wel je gevoel en emotie tijdens feedback of kun je dat beter niet doen? We duiken in de voor- en nadelen en geven voorbeelden van wat wel en niet werkt.
Play button
7 minuten
Training

Vergroot de effectiviteit van feedback

Voor je team of voor de hele organisatie de feedback vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Kijk dan eens bij onze feedback training voor managers of medewerkers. Of maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Download

Bereid je feedback goed voor

Als je feedback goed voorbereid, kun je emotie goed inzetten. Om je hierbij te helpen, hebben we een feedback voorbereidingstool voor je gemaakt. Zo kun je vlak voor je gesprek nog even de puntjes op de i zetten. Dat geeft zelfvertrouwen én evenwichtige feedback voor je gesprekspartner.

Meer over dit onderwerp

Lees, luister en ontdek

betrokkenheid medewerkers stimuleren

Betrokkenheid van medewerkers stimuleren

Podcasts
Voorkom dat medewerkers in je team of organisatie vertrekken en focus op betrokken medewerkers. Hoe? Dat hoor je in deze podcast.
lees verder
feedback gesprek

Continue feedback en de rol van HR

Artikelen
Een continue feedback cultuur staat of valt bij de medewerker en de manager. Wat kun je als HR doen om dit aan te jagen?
lees verder
ontwikkelgesprek voorbereiden

Het ontwikkelgesprek voorbereiden

Artikelen
lees verder