Logo the PeopleSkillz company
Strategisch Opleiden gaat door onder The People Skillz Company Lees meer

Feedforward als groei-instrument

Feed forward is een mooie manier om iemands potentieel aan te boren. Het wordt nog wel eens verwart met feedback, waarin je probeert op een positieve manier een negatieve boodschap te geven. Maar het is wel degelijk wat anders. Benieuwd wat het is? Luister dan deze aflevering van The People Skillz Podcast. En we geven er meteen een video bij waarin het effect van feed forward aan bod komt.

Feedforward

Feedforward als groei-instrument

Feed forward is niet hetzelfde als feedback. Maar wat is het wel? Gebruik onze checklist om het te herkennen en te geven.
Play button
6 minuten
Training

Vergroot de effectiviteit van feedback

Voor je team of voor de hele organisatie de feedback vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Kijk dan eens bij onze feedback training voor managers of medewerkers. Of maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Marc Lammers over Sylvia Karres

Uitgeschreven tekst lezen
Het (winnende) effect van feed forward
Actieplan

Creëer een feedback cultuur in jouw organisatie

Het hebben van een feedback cultuur heeft vele voordelen voor mens, team en organisatie. Start daarom met het vergroten van jullie feedback cultuur. Om het jezelf gemakkelijk te maken download je ons actieplan, waarmee we ervaringen delen in wat wel en niet werkt.

Meer over dit onderwerp

Lees, luister en ontdek

betrokkenheid medewerkers stimuleren

Betrokkenheid van medewerkers stimuleren

Podcasts
Voorkom dat medewerkers in je team of organisatie vertrekken en focus op betrokken medewerkers. Hoe? Dat hoor je in deze podcast.
lees verder
feedback gesprek

Continue feedback en de rol van HR

Artikelen
Een continue feedback cultuur staat of valt bij de medewerker en de manager. Wat kun je als HR doen om dit aan te jagen?
lees verder
ontwikkelgesprek voorbereiden

Het ontwikkelgesprek voorbereiden

Artikelen
lees verder