Logo the PeopleSkillz company
Strategisch Opleiden gaat door onder The People Skillz Company Lees meer

Het functioneringsgesprek

In veel organisaties zijn nog functioneringsgesprekken die gevoerd worden. Wij zijn er bij The People Skillz Company geen fan van, maar soms heb je het er als leidinggevende maar mee te doen. Hoe zorg je dan toch dat het een motiverend en inspirerend gesprek wordt?

Functioneringsgesprek podcast

Het functioneringsgesprek

De meeste managers en medewerkers kijken op tegen het functioneringsgesprek. Ze worden er niet warm van en voelt vaak meer als een moetje, dan een nuttig gesprek. Hoe zorg je ervoor dat dit gesprek wel gemotiveerde medewerkers oplevert?
Play button
Luister hier - 5 minuten
Training

De Dialoog

Functioneringsgesprek, verzuimgesprek, ontwikkelgesprek, feedback: het gaat allemaal om goede gesprekken voeren. Ieder gesprek zou een goed gesprek moeten zijn. Wil jij jouw gesprekken of die van de managers / leidinggevenden in jouw organisatie naar een hoog niveau brengen? Bekijk dan ons leiderschapsprogramma De Dialoog. Of maak een vrijblijvende afspraak voor een op maat gemaakte oplossing.

Meer over dit onderwerp

Lees, luister en ontdek

Quisque sed malesuada dolor. Nulla quis neque eget nisl euismod ullamcorper eget hendrerit odio. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Nunc euismod tortor non sem vestibulum cursus at sit amet ex. Vivamus quis commodo mi. Phasellus vitae augue quis velit rhoncus porttitor a finibus nisi. Phasellus malesuada felis a lectus ornare commodo. Sed ut accumsan risus

betrokkenheid medewerkers stimuleren

Betrokkenheid van medewerkers stimuleren

Podcasts
Voorkom dat medewerkers in je team of organisatie vertrekken en focus op betrokken medewerkers. Hoe? Dat hoor je in deze podcast.
lees verder
feedback gesprek

Continue feedback en de rol van HR

Artikelen
Een continue feedback cultuur staat of valt bij de medewerker en de manager. Wat kun je als HR doen om dit aan te jagen?
lees verder
ontwikkelgesprek voorbereiden

Het ontwikkelgesprek voorbereiden

Artikelen
lees verder