Logo the PeopleSkillz company
Strategisch Opleiden gaat door onder The People Skillz Company Lees meer

Hoe creëer je een feedback cultuur? Deel I

Een feedback cultuur is goed voor de mensen en de organisatie. Maar hoe creëer je zo’n cultuur? Dat klinkt groots. Daarom zetten we in deze aflevering van The People Skillz Podcast een aantal acties op een rij die je kunt doen om te starten.

feedback cultuur creëren

Hoe creëer je een feedback cultuur? Deel I

Een feedback cultuur creëren in je organisatie? Wat werkt wel en wat werkt niet? Hoe begin je? En wat zijn best practices?
Play button
10 minuten
Training

Vergroot de effectiviteit van feedback

Voor je team of voor de hele organisatie de feedback vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Kijk dan eens bij onze feedback training voor managers of medewerkers. Of maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Download

Actieplan Feedback cultuur

Wil je serieus aan de slag met een feedback cultuur in jouw team of organisatie? Download dan ons actieplan. Daarin delen we de best practices. Liever je situatie 1 op 1 doorspreken met een specialist van The People Skillz Company? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Meer over dit onderwerp

Lees, luister en ontdek

betrokkenheid medewerkers stimuleren

Betrokkenheid van medewerkers stimuleren

Podcasts
Voorkom dat medewerkers in je team of organisatie vertrekken en focus op betrokken medewerkers. Hoe? Dat hoor je in deze podcast.
lees verder
feedback gesprek

Continue feedback en de rol van HR

Artikelen
Een continue feedback cultuur staat of valt bij de medewerker en de manager. Wat kun je als HR doen om dit aan te jagen?
lees verder
ontwikkelgesprek voorbereiden

Het ontwikkelgesprek voorbereiden

Artikelen
lees verder