Logo the PeopleSkillz company
Strategisch Opleiden gaat door onder The People Skillz Company Lees meer

Poets jij je tanden vaak genoeg?

Uiteindelijk is feedback geven niets meer of minder dan jezelf uitspreken. Of je iets prettig vindt, juist niet, of wanneer je potentie ziet. Te vaak blijven we rondlopen met gedachten die we beter uit kunnen spreken. Want als iemand standaard een beetje te dichtbij staat, is het misschien ongemakkelijk te zeggen, maar daarna wel een opluchting als het niet meer gebeurd.

Wat dit te maken heeft met tanden poetsen? Je hoort het in deze aflevering van The People Skillz Podcast.

feedback geven

Poets jij je tanden vaak genoeg?

Poets jij je tanden vaak genoeg, oftewel: spreek jij je uit wanneer het nodig is?
Play button
7 minuten
Training

Spreek jezelf uit, ook als het lastig is

In onze moderne feedback training leer je jezelf uit te spreken, ook wanneer het lastig is. Op een goede en constructieve manier, met behoud van de relatie. Maar zonder trucjes. Want hoe dichter je bij jezelf blijft, hoe beter het bij de ander land wat je zegt. Want zeg nu zelf: jij wilt toch liever ook dat iemand zich zonder poespas naar jou uitspreekt?

Download

Feedback voorbereidingstool

Vind jij het spannend om jezelf over iets uit te spreken? Download dan onze feedback voorbereidingstool. Met deze tool vergroot je bij jezelf het vertrouwen om jezelf op een goede manier uit te spreken, met oog voor de relatie.

Liever in gesprek over wat voor jou, je team of je organisatie een goede aanpak zou zijn? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Meer over dit onderwerp

Lees, luister en ontdek

betrokkenheid medewerkers stimuleren

Betrokkenheid van medewerkers stimuleren

Podcasts
Voorkom dat medewerkers in je team of organisatie vertrekken en focus op betrokken medewerkers. Hoe? Dat hoor je in deze podcast.
lees verder
feedback gesprek

Continue feedback en de rol van HR

Artikelen
Een continue feedback cultuur staat of valt bij de medewerker en de manager. Wat kun je als HR doen om dit aan te jagen?
lees verder
ontwikkelgesprek voorbereiden

Het ontwikkelgesprek voorbereiden

Artikelen
lees verder