Logo the PeopleSkillz company
Strategisch Opleiden gaat door onder The People Skillz Company Lees meer

Mensen in beweging krijgen

Hoe voer je het gesprek met een medewerker die al jaren niet in beweging te krijgen is? Verwacht geen quick fix, maar er zijn mogelijkheden.

mensen in beweging krijgen

Mensen in beweging krijgen

Een van je medewerkers werkt al jaren bij je organisatie en is niet meer vooruit te branden. Wat doe je? Een podcast over het geven van feedback, het voeren van het goede gesprek en het motiveren van medewerkers.
Play button
12 minuten
Download

Onze betrokkenheidsscan

Wil jij de betrokkenheid van jezelf, je team of je organisatie vergroten? Doe dan samen de betrokkenheidsscan en zie waar winst te behalen is.

Training

Feedback training

Feedback geven is niet altijd makkelijk. Daarom kan een feedback training helpen om feedback op een effectieve manier te kunnen geven, zonder dat je de relatie op het spel zet. In onze feedback training mag feedback gegeven op iemands eigen manier, zonder trucjes of lastige modellen. Maar wel: effectief.

Gun jezelf of je organisatie het zelfvertrouwen om ook feedback te kunnen geven wanneer het lastig wordt. Of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

podcasts

Luister onze podcast, iedere maand een nieuwe

subtitle

Quisque sed malesuada dolor. Nulla quis neque eget nisl euismod ullamcorper eget hendrerit odio. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Nunc euismod tortor non sem vestibulum cursus at sit amet ex. Vivamus quis commodo mi. Phasellus vitae augue quis velit rhoncus porttitor a finibus nisi. Phasellus malesuada felis a lectus ornare commodo. Sed ut accumsan risus

betrokkenheid medewerkers stimuleren

Betrokkenheid van medewerkers stimuleren

Podcasts
Voorkom dat medewerkers in je team of organisatie vertrekken en focus op betrokken medewerkers. Hoe? Dat hoor je in deze podcast.
lees verder
feedback gesprek

Continue feedback en de rol van HR

Artikelen
Een continue feedback cultuur staat of valt bij de medewerker en de manager. Wat kun je als HR doen om dit aan te jagen?
lees verder
ontwikkelgesprek voorbereiden

Het ontwikkelgesprek voorbereiden

Artikelen
lees verder