Logo the PeopleSkillz company
Strategisch Opleiden gaat door onder The People Skillz Company Lees meer

Vier manieren om motiverende doelen te stellen

Het werken met doelen is in de regel motiverend. Maar dat hangt natuurlijk wel af van de kwaliteit van de doelen. Want als iemand zelf intrinsieke motivatie voelt om het doel te halen, is de kans natuurlijk veel groter dat het doel ook gehaald wordt. Daarom behandelen we in deze aflevering van The People Skillz Podcast de vraag hoe je motiverende doelen kunt stellen.

motiverende doelen stellen

Vier manieren om motiverende doelen te stellen

95% van de mensen wordt gemotiveerd door doelen. Helaas is het aantal medewerkers wat ook echt duidelijke doelen heeft in het werk, een stuk lager. En de doelen die gesteld worden, zijn lang niet altijd motiverend. Dus: hoe doe je dat eigenlijk, goede doelen afspreken?
Play button
7 minuten
Leiderschapsprogramma

De Dialoog op topniveau

Hoe staat het met de People Skillz van jullie managers en leidinggevenden? Wanneer een groot deel van de leidinggevenden doorgegroeide specialisten zijn, dan is er vaak werk aan de winkel op het menselijke aspect van leiderschap. In ons leiderschapsprogramma De Dialoog brengen we deze people skills naar een topniveau. Bekijk het programma of maak een vrijblijvende afspraak op de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Download

Vergroot de betrokkenheid van medewerkers

Benieuwd hoe gemotiveerd jouw medewerkers zijn? Doe de betrokkenheidsscan en kom er achter waar nog winst te behalen ligt. Deze scan kun je doen voor jezelf of voor je team / organisatie.

Meer over dit onderwerp

Lees, luister en ontdek

betrokkenheid medewerkers stimuleren

Betrokkenheid van medewerkers stimuleren

Podcasts
Voorkom dat medewerkers in je team of organisatie vertrekken en focus op betrokken medewerkers. Hoe? Dat hoor je in deze podcast.
lees verder
feedback gesprek

Continue feedback en de rol van HR

Artikelen
Een continue feedback cultuur staat of valt bij de medewerker en de manager. Wat kun je als HR doen om dit aan te jagen?
lees verder
ontwikkelgesprek voorbereiden

Het ontwikkelgesprek voorbereiden

Artikelen
lees verder