Logo the PeopleSkillz company
Strategisch Opleiden gaat door onder The People Skillz Company Lees meer

Werken met generatie Z

Er wordt veel gesproken over de nieuwste generatie op de werkvloer: generatie Z. De vierde generatie en dat botst wel eens met de ‘oude garde’. Maar hoe kun je het beste in elkaar naar boven halen? We bespreken het in deze aflevering van The People Skillz Podcast.

generatie z podcast

Werken met generatie Z

Hoe ga je om met generatie Z op de werkvloer? In deze podcast proberen we een brug te slaan tussen generatie Z en de oudere generaties, zodat die het beste in elkaar naar boven halen.
Play button
10 minuten
Training

De samenwerking in jouw team of organisatie verbeteren

Wie wel eens een slecht samenwerkend team heeft meegemaakt, weet wat het kost. Gedemotiveerde mensen, slechte resultaten en een sfeer waar je liever van weg blijft. Wil je dit snel en goed rechttrekken? Maak dan een vrijblijvende afspraak waarin we de mogelijkheden voor jouw team of organisatie bespreken. Want een oplossing is altijd op maat.

Download

Vergroot de betrokkenheid van medewerkers

Benieuwd hoe gemotiveerd jouw medewerkers zijn? Doe de betrokkenheidsscan en kom er achter waar nog winst te behalen ligt. Deze scan kun je doen voor jezelf of voor je team / organisatie.

Meer over dit onderwerp

Lees, luister en ontdek

betrokkenheid medewerkers stimuleren

Betrokkenheid van medewerkers stimuleren

Podcasts
Voorkom dat medewerkers in je team of organisatie vertrekken en focus op betrokken medewerkers. Hoe? Dat hoor je in deze podcast.
lees verder
feedback gesprek

Continue feedback en de rol van HR

Artikelen
Een continue feedback cultuur staat of valt bij de medewerker en de manager. Wat kun je als HR doen om dit aan te jagen?
lees verder
ontwikkelgesprek voorbereiden

Het ontwikkelgesprek voorbereiden

Artikelen
lees verder