Logo the PeopleSkillz company
Strategisch Opleiden gaat door onder The People Skillz Company Lees meer

Het ontwikkelgesprek met een medewerker zonder ontwikkeldoel

Iedere medewerker vindt ontwikkeling belangrijk toch? Helaas zien veel organisaties dit niet terug in ontwikkelgesprekken. Want een deel van de medewerkers komt zelf helemaal niet met ontwikkelwensen en -doelen. Hoe ga je dan het gesprek aan, waarbij de regie ook nog eens bij de medewerker blijft liggen?

Ontwikkelgesprek voeren

Het ontwikkelgesprek met een medewerker zonder ontwikkeldoel

Goed hoor zo'n ontwikkelgesprek. Zeker met de regie bij de medewerker. Maar wat nu als een medewerker helemaal niet wil ontwikkelen? Wat doe je dan?
Play button
8 minuten
Training

Geef een boost aan de ontwikkelgesprekken

Een boost geven aan de ontwikkelgesprekken in jouw team of organisatie? Laat dan de managers een training voeren in het voeren van goede ontwikkelgesprekken. Want niet elk ontwikkelgesprek is even simpel als het klinkt. Denk bijvoorbeeld aan het gesprek met een medewerker die aandachtspunten heeft, maar daar zelf niet mee komt. Of de medewerker die weerstand heeft tegen ontwikkelen.

En niet vergeten: de medewerkers. Want die medewerkers zonder ontwikkelwensen, kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Daarvoor hebben we onze Inspiratiesessie Mijn Ontwikkeling in het leven geroepen. Zo heb jij gegarandeerd medewerkers die zich goed op het gesprek hebben voorbereid.

Download

Methodiek voor inspirerende ontwikkelgesprekken

Inspirerende ontwikkelgesprekken invoeren in jouw organisatie? Bekijk dan onze methodiek voor het voeren van inspirerende ontwikkelgesprekken of maak een vrijblijvende afspraak om te bespreken hoe The People Skillz Company je daarbij kunnen ondersteunen.

Meer over dit onderwerp

Lees, luister en ontdek

Quisque sed malesuada dolor. Nulla quis neque eget nisl euismod ullamcorper eget hendrerit odio. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Nunc euismod tortor non sem vestibulum cursus at sit amet ex. Vivamus quis commodo mi. Phasellus vitae augue quis velit rhoncus porttitor a finibus nisi. Phasellus malesuada felis a lectus ornare commodo. Sed ut accumsan risus

betrokkenheid medewerkers stimuleren

Betrokkenheid van medewerkers stimuleren

Podcasts
Voorkom dat medewerkers in je team of organisatie vertrekken en focus op betrokken medewerkers. Hoe? Dat hoor je in deze podcast.
lees verder
feedback gesprek

Continue feedback en de rol van HR

Artikelen
Een continue feedback cultuur staat of valt bij de medewerker en de manager. Wat kun je als HR doen om dit aan te jagen?
lees verder
ontwikkelgesprek voorbereiden

Het ontwikkelgesprek voorbereiden

Artikelen
lees verder