Logo the PeopleSkillz company
Strategisch Opleiden gaat door onder The People Skillz Company Lees meer
Inspiratiesessie

Inspiratie­sessie: Mijn Ontwikkeling

Inzicht in je eigen groei
Weten jullie medewerkers zelf wat ze nodig hebben om hun werk goed en met plezier te blijven doen?
Investering
€ 1.075,- (Excl. Btw)
Duur
Halve dag
Maatwerk
Ja
Doelgroep

Voor wie

Deze inspiratiesessie is bedoeld voor medewerkers die nog geen idee hebben wat ze willen ontwikkelen of zich niet willen ontwikkelen. Maar zeker ook voor hen die al een (concreet) idee hebben en hier actief mee aan de slag willen. Deze inspiratiesessie past binnen organisaties:

  • Die talentgericht ontwikkeling voorop willen zetten. Focus op sterke kanten is belangrijker dan focus op zwakke punten.
  • Die ontwikkeling breder willen zien dan het volgen van een training of hogerop komen op de carrièreladder.
  • Die inzichtelijk willen maken dat de persoonlijke ontwikkeling en groei van medewerkers hand in hand gaan met de groei en ontwikkeling van de organisatie.
Programma

Mogelijk programma bij een halve dag

Het programma wordt op maat gemaakt voor jouw team of organisatie. Daardoor kan de training ook korter of langer duren. Onderstaand programma is op basis van een halve dag:

Intakegesprek: voorafgaand aan de modules

Samen formuleren we de door jullie gewenste verandering en maken we een programma op maat.

Module 1: ontwikkelen en functioneren

  • Leer wat talentgericht ontwikkelen is en hoe je het kunt toepassen.
  • Ontdek je talenten-valkuilen en uitdagingen.

Module 2: plan van aanpak

  • Ontdek jouw concrete ontwikkelwens.
  • Leer hoe je wensen omzet in een praktisch plan van aanpak.
Duur

Duur van de workshop

Het standaard programma van deze workshop duurt een halve dag. Afhankelijk van de veranderwens van het team of de organisatie is de duur aan te passen.

Investering

Investering voor deze workshop

Deze workshop is per groep van maximaal 12 deelnemers € 1.075,-. Eventueel komt hierbij een eenmalige investering voor het op maat maken van de workshop van maximaal € 1.075,- Vraag een offerte op maat aan voor jouw organisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak

Een succesvolle training of workshop begint met een goede analyse van de situatie. We moedigen je daarom aan om contact met ons op te nemen en vrijblijvend met ons kennis te maken. Zo krijg je een goed gevoel bij onze aanpak en wat ons onderscheid van andere trainingsbureaus. Daarnaast kun je je eigen ideeën delen, bespreken we de mogelijkheden die passen bij jullie budget en kijken we welke trainer passend is voor jullie organisatie.

FAQ

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord.

Deze inspiratiesessie passen we altijd aan op de organisatie en de gesprekscyclus die er ligt. Zo kunnen de verschillende onderwerpen die terugkomen in de gesprekscyclus aan bod komen, ook als het over meer gaat dan alleen ontwikkeling. Daarnaast verweven we ook het gedachtegoed van jullie gesprekscyclus in de workshop en eventuele formulieren. Zo zijn jullie medewerkers in staat om echt regie te nemen in het gesprek en uit te spreken wat ze belangrijk vinden.

Wij hebben goede ervaringen met deze inspiratiesessie voor productiemedewerkers. Door middel van een intake maken we de workshop op maat voor jullie doelgroep. Soms leeft het idee dat ontwikkeling of werkplezier geen onderwerpen zijn die spelen onder productiemedewerkers. Wij hebben hier andere ervaringen in en ook onderzoek toont aan dat dit belangrijke thema’s zijn. Door ontwikkeling breed te zien, merken we dat deelnemers heel dankbaar zijn voor de aangereikte handvatten en de aandacht voor hun toekomst.

We hebben al voor veel organisaties naar volle tevredenheid deze inspiratiesessie mogen verzorgen. We verstrekken je dan ook graag een of meerdere referenties. Neem hiervoor contact met ons op, zodat we een referent kunnen vragen uit een vergelijkbare branche.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

We zijn trots op onze klanten. Benieuwd naar hoe zij de samenwerking hebben ervaren? We delen het graag.

Er werd proactief meegedacht, zowel organisatorisch als inhoudelijk.

Annelien van der Hoek
Arriva

De training van The People Skillz Company heeft ons een vliegende start gegeven.

Anita Bosma
VHZ Groep
Meer over dit onderwerp

Lees, luister en ontdek

Ontwikkel­gesprekken bij NMT

Artikelen
lees verder

Hoe HR ontwikkelgesprekken in de organisatie kan verbeteren

Artikelen
lees verder
Ontwikkelgesprek voeren

Het ontwikkelgesprek met een medewerker zonder ontwikkeldoel

Podcasts
Hoe voer je een ontwikkelgesprek met een medewerker zonder ontwikkeldoel, waarbij je de regie wel aan de goede kant van de tafel houdt?
lees verder