Logo the PeopleSkillz company
Strategisch Opleiden gaat door onder The People Skillz Company Lees meer
Spel

Feedback spel

Bestel het hier
Wil jij op een eenvoudige en leuke manier jouw feedback vaardigheden verbeteren? Dat kan met het feedbackspel. Dit spel speel je alleen, met z'n tweeën of in groepjes, waarbij je jezelf op een goede manier leert uitspreken, met behoud van de relatie.
Investering
€ 32,95
Duur
30 min
Over het feedbackspel

Over het feedbackspel

Wil jij beter worden in het geven van feedback, zodat je je sneller uit kunt spreken en je beter je grenzen aan kan geven? Probeer dan het feedback spel.

Het feedbackspel:

  1. zorgt voor authentieke en constructieve feedback op een speelse manier; 
  2. geeft zelfvertrouwen voor een goede afloop.

Spelenderwijs ga je in je eentje, met z’n tweeën of in een groep van 3-4 werken aan het geven van waardevolle feedback. Niet door een trucje aan te leren, maar gewoon door jezelf te blijven en oprecht te blijven. Precies zoals jij ook het liefste zelf feedback ontvangt, maar wel constructief en effectief.

Bestel

Bestel het nu

Bestel het spel en zet de eerste stappen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden op het gebied van workshops en trainingen met het spel? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Reviews

Ervaringen van anderen

Benieuwd naar de ervaringen van andere kopers van het spel? We zetten er een paar voor je op een rijtje.

Fijn en eenvoudig spel, geeft me toch weer nieuwe inzichten.

Andre

Goed spel. Zelf heb ik gebruikt om mijn feedback voor te bereiden. Maakt dat je goed weet hoe en wat je wil over brengen.

Jeanne-Marie van Oorschot

Effectieve manier om feedback goed en opbouwend te formuleren waardoor je ook lastige boodschappen goed voorbereid kan geven.

Ingrid

Heb jij het feedbackspel al in huis?

Morgen zie je die ene collega weer. Je kijkt er een beetje tegenop, want de samenwerking verloopt niet goed. Misschien zou je er iets van moeten zeggen, maar ja, je wilt de relatie ook niet verder schaden. Wat doe je?

Makkelijk feedback kunnen geven is een eigenschap waardoor veel dingen makkelijker gaan. Op je werk, thuis, bij vrienden, het is iets wat je overal kunt gebruiken. Goede feedback is:

  • Oprecht en vanuit jezelf
  • Duidelijk
  • In balans
  • Afgestemd op de ander
  • Opbouwend, waardoor de toehoorder er wat mee kan

Over dat laatste kunnen we kort zijn: de meeste mensen geven feedback te laat. Er is geen open feedbackcultuur binnen jouw team of organisatie. Wat zo veel betekent als dat we niet de ruimte voelen om het te geven.

Het feedbackspel is een spel waarmee jij je feedback goed kunt voorbereiden. Je speelt het spel met jouw eigen casus, alleen of in groepjes. Aan de hand van een aantal spelkaarten ga je de feedback aanscherpen en in balans brengen. Zodat jij de feedback vervolgens constructief en tijdig kunt geven.

Podcast
Feedback spel podcast

De mogelijkheden van het feedback spel

Ons feedback spel kan op verschillende manieren gespeeld worden. We geven je een aantal opties, waarbij je het spel alleen kunt spelen, of met elkaar.
Play button
9 minuten

Hoe werkt het feedbackspel?

Het feedbackspel speel je in je alleen of met anderen en kent de volgende drie stappen:

  1. Het opstellen en aanscherpen van je boodschap
  2. Het verwoorden van het doel van de feedback
  3. Het bepalen van jouw stijl en het in balans brengen daarvan

Aan de hand van de kaarten in het spel scherp jij je feedback aan en bereid je het goed voor. Je sluit af met het maken van een spiekbriefje voor jezelf, die je naar keuze bij het gesprek kunt gebruiken.

Duur: 20 minuten

Ook kent het spel een aantal variaties – bijvoorbeeld een feedforward variant – waardoor je uit gedaagd blijft om jouw feedback vaardigheden te laten groeien.

Trainingen

Feedback geven en ontvangen

Liever een training organiseren voor je team of je organisatie op het gebied van feedback en feed forward? Bekijk dan eens ons aanbod. Of maak een vrijblijvende afspraak, waarin we de mogelijkheden bespreken.

Meer over dit onderwerp

Lees, luister en ontdek

Malu Vellekoop trainer

Feedback & emotie

Artikelen
Onze trainer Malu Vellekoop vertelt over haar eigen ervaringen en die van de deelnemers over de combinatie van emotie en feedback.
lees verder

Continue feedback: een recept

Artikelen
lees verder